Els Premis de Comunicació Local esperen la vostra candidatura

Encara sou a temps de presentar-hi els vostres projectes de proximitat

Els Premis de Comunicació Local 2021, organitzats per la Xarxa Audiovisual Local (XAL), són cada dia més a prop i, de la mateixa manera, entrem a la recta final per a la presentació de candidatures. Us recordem que l’últim dia per inscriure-us és el 31 de juliol. Per això, us animem a seguir presentant les vostres propostes.

Aquests guardons estan concebuts per reconèixer els mitjans de proximitat, estimular el talent local i premiar aspectes que considerem tan essencials com la creativitat i la innovació.

Els projectes que presenteu han d’estar distribuïts o emesos entre l’1 d’abril del 2020 i el 30 de juny d’aquest 2021. Si compliu amb aquestes condicions i el vostre contingut ha estat difós a través d’una emissora de ràdio, un canal de televisió o una plataforma digital, podeu inscriure-us a les següents categories:

  • Millor televisió
  • Millor ràdio
  • Millor digital
  • Millor contingut de vídeo
  • Millor contingut d’àudio
  • Millor contingut multimèdia/transmèdia
  • Premi a la trajectòria

Els guanyadors rebran un premi que oscil·la entre els 1.500 i els 2.000 euros, depenent de la categoria.

Els Premis es lliuraran el 29 de setembre

El lliurament dels Premis de Comunicació Local es farà el 29 de setembre, com a clausura del Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC), a Granollers. A més de reconèixer els guanyadors d’aquest any, també s’entregaran els guardons de l’edició passada, que no va poder celebrar-se de manera presencial a causa de la pandèmia.

Fa un any van ser reconeguts Televisió de Cardedeu, Ràdio Arenys i el digital L’Oest, en les categories de millors mitjans. Territori Contemporani (VOTV), Ones de Ciència (Ràdio Cambrils) i Igualada Guia d’Àudio (Ràdio Igualada) van guanyar els guardons a millor contingut. Els Premis també van reconèixer el conjunt de professionals de la Xarxa en la categoria de Trajectòria. 

Els Premis són una molt bona oportunitat per donar-vos a conèixer. Inscriviu-vos-hi!