Els premis als mitjans de proximitat

La Xarxa Audiovisual Local organitza els Premis de Comunicació Local per contribuir al reconeixement del panorama general comunicatiu local.

Es contemplen, a les bases dels premis, un total de set reconeixements, dividits en tres categories: mitjans, continguts audiovisuals i premi a la trajectòria.

Poden ser candidates totes aquelles produccions audiovisuals en distribució per ràdio, televisió o plataformes, realitzades per mitjans de comunicació, productores, empreses de comunicació i professionals establerts a Catalunya que desenvolupin la seva activitat fonamentalment en l'àmbit local i comarcal.

Pel que fa a les categories de continguts, aquests hauran d'haver estat emesos o distribuïts entre l'1 d’octubre de 2021 i l’1 de maig de 2022 i amb una durada que no sobrepassi els 60 minuts. En el cas de programes amb una durada superior, s'admetrà una edició resumida del contingut.

Pel que fa a la candidatura de reconeixement professional en l'àmbit de la comunicació local, seran els directors dels mitjans, les associacions professionals o d'altres professionals que justifiquin la proposta de manera que el Jurat consideri els mèrits per atorgar el premi.

El termini de presentació de propostes i/o candidatures finalitza el 2 de maig de 2022 les 24.00 h.

Els Premis de Comunicació Local compten amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Granollers, i la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, Roca Umbert, Fàbrica de les Arts, SL i l'Observatori de la Ràdio a Catalunya.