Edició 2023

1 de juny de 2023

MILLOR TELEVISIÓ

  • tvmataró – El jurat n’ha destacat la importància de la seva llarga trajectòria donant servei a la ciutadania i que l’ha situat com un dels grans canals de la televisió local de Catalunya. 
  • canal te – finalista.
  • Canal Blau  – finalista.
millor televisio matarotv

MILLOR RÀDIO

  • Ràdio Igualada – Ha estat premiada com a Millor ràdio. Segons el jurat, després de 80 anys de vida, l’emissora ha estat capaç d’actualitzar els seus continguts oferint programació de qualitat i nous formats tant informatius com d’entreteniment. 
  • Tarragona Ràdio – finalista.
  • 21 Ràdio – finalista. 

MILLOR DIGITAL

CONTINGUT DE VÍDEO

CONTINGUT D'ÀUDIO

CONTINGUT MULTIMÈDIA/transmèdia

trajectòria PROFESSIONAL

Jordi Molet

En aquesta edició s’ha guardonat el periodista Jordi Molet amb el Premi Trajectòria. Molet ha estat conseller delegat del diari Regió7, Diari de Girona i del setmanari Empordà, del grup Prensa Ibérica. També ha desenvolupat la seva carrera a El 9 Nou, mitjà del qual ha estat director general durant diversos anys. També ha estat president de TVLocal.cat i conseller delegat de la productora Catalana de Televisió local.

PRemi especial del jurat

Enguany el jurat dels Premis de Comunicació Local 2023 ha acordat per unanimitat atorgar un guardó especial a Josep Maria Codina, que va ser gerent i director del Mac entre els anys 2009-2022. 

El jurat, presidit per Juan Cal, exdirector executiu del Grup Segre, i amb Josep Maria Martí, director de l’Observatori de la Ràdio, com a secretari, ha volgut reconèixer el seu paper i suport als mitjans locals. També s’ha volgut destacar la seva trajectòria i impuls del MAC (Mercat Audiovisual de Catalunya) al llarg de la seva història que l’ha fet situar-lo com a referent dins del sector.