Edició 2021

29 d’octubre de 2021

MILLOR MITJÀ (TELEVISIÓ)

  • Canal Blau
  • Canal 10 Empordà
  • Canal Reus TV – Per la implicació social d’aquest canal local privat a Reus, mitjançant accions realitzades conjuntament amb la comunitat escolar i vinculades a les festes populars.

MILLOR MITJÀ (RÀDIO)

MILLOR MITJÀ (DIGITAL)

  • La Veïnal
  • Diari de Barcelona
  • betevé – Pel gran esforç que, amb recursos limitats, fa aquest canal local de Barcelona, referència informativa dels grans esdeveniments que s’han produït a la ciutat en els darrers anys.

CONTINGUT DE VÍDEO

CONTINGUT D'ÀUDIO

CONTINGUT MULTIMÈDIA

MILLOR PROFESSIONAL

El premi a Millor professional és per a Sílvia Garcia. Destaca per tenir una trajectòria de més de 35 anys a la ràdio, és una de les veus més conegudes de Tarragona i un referent del periodisme musical al conjunt de Catalunya. El jurat valora la seva entrega per la radiodifusió: hi està implicada des dels 15 anys.

El jurat dels Premis de Comunicació Local 2021 ha estat presidit per Juan Cal (exdirector executiu del Grup Segre) i amb Josep Maria Martí (director de l’Observatori de la Ràdio) n’ha estat el secretari. La resta de membres han estat Montse Abad, productora independent de televisió; Joan Maria Morros, degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Noemí Cuní, periodista i vicepresidenta del Clúster Audiovisual de Catalunya; Pep Vilar, director d’Informatius de TVE i, Alba Tosquella, directora de Comunicació i Màrqueting de la Fundació Catalunya La Pedrera.