Presenta la teva candidatura

Benvingut/da a la pàgina oficial de presentació de candidatures als Premis de Comunicació Local.

La Xarxa Audiovisual Local (XAL) reactiva els Premis de Comunicació Local en les diferents categories. La iniciativa té el suport de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Granollers. També té la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, l’Observatori de la Ràdio a Catalunya i Roca Umbert Fàbrica de les Arts.

Els Premis de Comunicació Local van néixer per reivindicar la tasca de les publicacions, les ràdios, les televisions i els mitjans digitals municipals, locals i comarcals. Els guardons es van lliurar durant 32 edicions i es van convocar per darrera vegada el 2012.

Enguany, la XAL recupera aquesta tradició amb l’objectiu de posar en valor les iniciatives que, des del sector de l’audiovisual de proximitat, contribueixen a reforçar i enriquir l’espai informatiu i comunicatiu de Catalunya.

Instruccions d'ús del registre de candidatures als Premis de Comunicació Local

  • Seleccioneu la categoria en la qual voleu presentar la candidatura.
    *En la categoria de Continguts audiovisuals (B) només poden optar aquells emesos a Catalunya en el període comprès entre l’1 d’abril del 2019 i el 30 de març de 2020.
  • Guardeu la candidatura per continuar posteriorment en el cas de no haver-la finalitzat o envieu-la si ja està completa. Un cop enviada la candidatura, aquesta no es pot modificar.
  • Un cop la candidatura hagi estat acceptada per part de l’Organització, rebreu un correu electrònic confirmant l’acceptació d’aquesta.
  • En el cas que la candidatura no sigui aprovada provisionalment per l’Organització, rebreu un correu electrònic informant del motiu pel qual no ha estat acceptada i les indicacions a seguir per enviar el contingut que s’hagi de modificar. 

ATENCIÓ: El termini de recepció de candidatures, inicialment previst pel 30 d’abril, s’allarga fins al divendres 9 d'octubre de 2020.